Rijswijks Dagblad | Voorbereidingen Strandwalfestival bezig, maar...
mainImage

Voorbereidingen Strandwalfestival bezig, maar...

6 april 2020, 16:45 uur
Algemeen

In het weekend van 11, 12 en 13 september staat de 12e editie van het Strandwalfestival op het programma. Of dit evenement ook dit jaar doorgang kan vinden is sterk afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Het Bestuur van het Strandwalfestival volgt de coronamaatregelen van het kabinet dat onder andere evenementen tot 1 juni verbiedt.

Strandwalfestival vindt na deze datum plaats en daarom gaan wij er vooralsnog vanuit dat het festival gewoon doorgaat; de voorbereidingen zijn in volle gang, maar het is op vele fronten een uitdaging. Aangezien de situatie dagelijks verandert, nemen wij tot half mei geen beslissingen over het doorgaan van Strandwalfestival - tenzij we worden ingehaald door een nieuwe realiteit. Wij vragen om jullie begrip voor deze situatie.

Blijf je in de tussentijd houden aan de adviezen van het RIVM: blijf binnen, houd afstand en let op elkaar! We wensen iedereen sterkte en moed in deze onwerkelijke situatie!

"Samen komen we er doorheen en we zien je graag weer in goede gezondheid dansend op de Strandwal!" aldus het bestuur van het Strandwalfestival.