Rijswijks Dagblad | 'Complimenten organisatie Strandwalfestival'

'Complimenten organisatie Strandwalfestival'

mainImage
Wethouder Nadine Stemerdink van Leidschendam-Voorburg met burgemeester Michel Bezuijen en de graag geziene gast Nicole Dierdorp, voormalig wethouder van de gemeente Rijswijk, thans werkzaam bij de Provincie.

Burgemeester Michel Bezuijen was gisteravond bij het muzikale spektakel van het Strandwalfestival aanwezig. Hij constateerde net als de circa 5.000 (!) aanwezigen dat de sfeer goed was en dat iedereen genoot van de muziek, de foodtrucks en het gezellig samenzijn. “Complimenten aan de organisatie van het Strandwalfestival”, zei Michel Bezuijen dan ook. “Dit evenement brengt Rijswijk dichterbij elkaar. Het verbindt onze inwoners. Ook vind ik het een reünie, want veel inwoners ontmoeten elkaar sinds enige tijd weer eens. Voor de ondernemers en politici zijn er sprake van tal van netwerkmomenten”.

Dit laatste bleek inderdaad het geval. Ondernemend Rijswijk, Leidschendam-Voorburg en De Haag kwamen bijeen om even bij te praten. Het Strandwalfestival mag zich dan ook hét beste evenement van de regio noemen. Ook wethouder Nadine Stemerdink uit Leidschendam-Voorburg was bij het evenement aanwezig. "Goed om hier te zijn", zei de wethouder. "Het is indrukwekkend hoeveel mensen er op af zijn gekomen. Tevens kom je veel ondernemers en politici tegen. Kortom, een bijzonder aangename avond". 


Door: Bart Bakker | Foto: Rijswijks Dagblad