Rijswijks Dagblad | Stiltewandelingen langs De Vliet

Stiltewandelingen langs De Vliet

mainImage

Binnenkort start er weer een serie stiltewandelingen bij de bibliotheek. Vanuit Voorburg kunt u vier keer op pad en vanuit Rijswijk twee keer. Na het succes van de eerste serie bieden we de stiltewandelingen weer aan.

De data in Voorburg zijn: 13 september, 11 oktober, 8 november en 13 december.
Voor Rijswijk zijn de data 20 september en 1 november.

Voorburg
In Voorburg wandelt u samen met Pauline Memelink van Dreamel Moving & Mind. Pauline is body-mind docent. Zij ontvangt u om 10.30 uur in de bibliotheek. Voorafgaand aan de wandeling maakt u eerst kennis met Mindful Bewegen en met Mindfulnessmeditatie. U leert oefeningen die de geest kalmeren en de zintuigen openzetten. Daarna maken we in stilte een wandeling in de omgeving. Om ongeveer 13.00 uur zijn we weer terug in de bibliotheek.

Rijswijk
De wandelingen in Rijswijk worden begeleid door Sudha Menon van Yoga Sattva uit Rijswijk. U begint de ochtend om 11.00 uur met ontspannings- en meditatieoefeningen. Daarna gaat u naar buiten voor een wandeling door Rijswijk. Sudha laat u zien hoe u stilte in een drukke omgeving kunt ervaren met behulp van meditatieoefeningen. Na een wandeling van ongeveer een uur bent u om 12.45 uur weer terug in de bibliotheek.

Wandelt u mee?
Doet u mee aan deze bijzondere ochtenden? U zult ervaren hoe rustgevend de oefeningen en de wandelingen zijn.

U kunt uw kaartje kopen op www.bibliotheekaandevliet of aan de balie in de bibliotheek.