Rijswijks Dagblad | Beginnerscursus Digitale Fotografie

Beginnerscursus Digitale Fotografie

mainImage

Vallen uw vakantiefoto’s nog wel eens tegen? Of wilt u graag ontdekken hoe u met uw camera (nog) betere foto’s maakt? Misschien is de beginnerscursus ‘Digitale Fotografie’ van Fotoclub F70 dan wel iets voor u!

Beginnerscursus
Op maandag 16 september start bij voldoende aanmeldingen een nieuwe beginnerscursus ‘ Digitale Fotografie’ van de Rijswijkse fotoclub F70. De cursus wordt gehouden in de bibliotheek in Rijswijk aan het Generaal Eisenhowerplein 101. Dit is ook de plek waar de normale clubavonden van F70 gehouden worden.

Theorie en praktijk
Deze cursus bestaat uit zes avonden van 20.00 – 22.15 uur en twee praktijkochtend op een zaterdag. De avonden zijn deels theoretisch, maar u gaat ook praktisch aan de slag. Dus neem uw camera mee!

Tips
Op deze avonden krijgt u veel met 'tips en weetjes' te horen. Er wordt veel gebruikgemaakt van de beamer om de voorbeeldfoto's groot te kunnen bekijken. Na iedere avond wordt er huiswerk opgegeven dat de volgende keer besproken wordt. Alle deelnemers krijgen de gepresenteerde cursusinformatie per e-mail toegestuurd.

Doel van de cursus
Stapsgewijs ontdekken hoe u nog betere foto’s kunt maken. Na het volgen van de cursus bent u zich bewust van de mogelijkheden van de camera en heeft u ontdekt welke factoren het verschil maken tussen een “gewoon kiekje” en een foto waar u echt trots op kunt zijn. Zo krijgt u nog meer plezier in het fotograferen!

Cursusdata
De cursus wordt gehouden op 6 maandagen van 20.00 – 22.15 uur:
- 16 september
- 30 september
- 14 oktober
- 28 oktober
- 25 november
- 9 december
En 2 praktijkochtenden op zaterdagochtend:
- 5 oktober
- 2 november

Kosten
De kosten voor de totale cursus, inclusief lesmaterialen, zijn € 110,00.

Kijk op www.bibliotheekaandevliet.nl/f70 voor alle informatie. U kunt u daar ook aanmelden.


Door: de Bibliotheek aan de Vliet | Foto: Rob van Roosmalen