Rijswijkse Robert Hoogland coach Drop Shot

2 April 2019, 11:29 uur
Sport
mainImage

De Rijswijkse badmintontrainer/coach Robert Hoogland zal komend seizoen het Haagse Drop Shot onder zijn leiding nemen. De voormalig topbadmintonner heeft voor het komende Eredivisie-seizoen een ‘team voor de toekomst’ bijeen gebracht. Broer en zus Wessel en Imke van der Aar, Jaymie Laurens, Nadia Choukri, Alyssa Tirtosentono, Lars Kros en Joran Kweekel starten in september aan het avontuur in de Eredivisie.

Eefje Janssen en Dicky Palyama zijn de nestors van dit jonge en talentvolle team. Palyma (negenvoudig nationaal kampioen single) keert op deze manier na 25 jaar terug als speler bij de club waar zijn carrière ooit begon. Met dit team hoopt de vereniging op termijn mee te gaan doen in de strijd om de landstitel.

Badmintonclub Drop Shot uit Den Haag, de oudste badmintonclub van Nederland, speelt na een afwezigheid van 25 jaar weer in de eredivisie van Badminton Nederland. Team 1 speelt de thuiswedstrijden in de hallen van Sportcentrum Mariahoeve. Iedere badmintonliefhebber is welkom om het “Avondje Drop Shot” mee te maken op zaterdagavonden vanaf 18.00 uur.

Selectie BC Drop Shot 2019-2020

Dames              Imke van der Aar
                         Alyssa Tirtosentono
                         Nadia Choukri
                         Jaymie Laurens
                         Eefje Janssen

Heren                Joran Kweekel
                         Lars Kros
                         Wessel van der Aar
                         Dicky Palyama