Rijswijk bij Haagse Voetbalhistorie toernooi

4 May 2019, 11:34 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Rob Pronk is maandag 6 mei a.s. van 20.00-21.00 uur te gast in de studio van Midvliet FM in het programma Sporttribune waarin hij over die Haagse en natuurlijk ook de Rijswijkse voetbalhistorie uitgebreid zal komen vertellen. Presentatie: Rob Hekman en Rene Marquard

We worden allemaal ouder, ook van de clubs die al jaren niet meer bestaan. Steeds meer teams hebben, logischerwijs , steeds meer moeite op ieder jaar een compleet team (7 tegen 7 op een half veld) bij elkaar te krijgen.

Het Haagse Voetbalhistorie toernooi is Rob Pronk zijn ‘kindje' en hij wil absoluut voorkomen dat dit toernooi als een nachtkaars uitgaat. Daar is het veel te bijzonder voor zegt hij zelf!

Dit jaar viert het Haagse Voetbalhistorie op zaterdag 15 juni haar 10 jarig bestaan en dat is een mooi moment om te stoppen , aldus Rob Pronk

Er nemen zes teams deel van opgeheven verenigingen uit Rijswijk t.w.  De Flamingo's, Dynamo 67, JuVentas, RVV Rijswijk, Haaglandia en De Valkeniers.  Met als klap op de vuurpijl om 17.00 uur tussen 'Tonegido 1 van weleer'en een All Stars team uit de Regio Den Haag.