Presentatie Holland Sport boek in Rijswijk

11 March 2019, 10:04 uur
Sport
mainImage

Bijna een halve eeuw na de fusie met ADO tot FC Den Haag is het tijd voor een Martinvanzaaniaanse sfeerschets van de club Holland Sport, die er een speelstijl op nahield à la Popeye de Zeeman die net zijn spinazie op heeft: vol energie en enthousiasme, met veel lange en hoge ballen en onoverzichtelijke scrimmages in overvolle strafschopgebieden. Dat sprak iedereen aan, met name op de epische staantribune achter het doel aan de Zeezijde. Via luidruchtige en originele aanmoedigingen gaven de Zeezijders de spelers vleugels. Naast de groenwitte helden zelf, is dit boek dan ook vooral opgedragen aan de fans van weleer.

In dit van meer dan 150 originele foto's voorziene boek komen tal van namen voorbij, zoals Luc Kroesemeijer, Hans Kattenburg, Cor van der Hart, Sjaak Roggeveen, Martin van Vianen, Woody Louwerens, Jan Teske, Rob van der Bol, Toon en Theo Valkenhoff, Theo Verlangen, Bertus de Harder, Mick Clavan, Guus Haak, Cees IJspelder, Branimir Vratnjan, Valjko Aleksic, Hans Dorjee, Gerrit Beekhuizen, Piet(je) van Wouw, Martin Kloor, Ger Hup, Jan van Geen en vele, vele anderen.

Presentatie tijdens Haaglanden Voetbal Café op 29 maart 2019
Dit bijzondere boek zal worden gepresenteerd - in aanwezigheid van diverse oud-spelers van(Scheveningen) Holland Sport - tijdens het Haaglanden Voetbal Café op vrijdag 29 maart 2019. Inloop vanaf 17.00 uur, boekpresentatie ca. 18.30/19.00 uur. Locatie is het clubgebouw van RVC Celeritas, Schaapweg, Rijswijk (het voormalige onderkomen van RVC en Haaglandia). Iedereen is welkom, maar wel graag van tevoren aanmelden. Hoe? Ga naar www.haaglandenvoetbal.nl en klik op de banner; het wijst zich vanzelf.