Gratis basketbalclinic in Rijswijk

14 June 2019, 09:43 uur
Sport
mainImage

Basketbalvereniging Lokomotief organiseert een gratis basketbalclinic. Om het sportieve seizoen extra gezellig af te sluiten zijn alle kinderen vanaf 5 jaar welkom! 

Basketbal trainers van basketbalvereniging Lokomotief verzorgen de clinic. De kinderen gaan in groepjes langs de baskets waar steeds een andere trainer klaar staat om een fundamental van het basketbal te oefenen; dribbelen, schieten, passen, lay-up enz. 

De basketbal clinic is op woensdag 26 juni 2019 van 16.00 tot 17.30 uur in de Van Zweedenzaal, Jacob van Offwegenlaan 40, Rijswijk. 

Voor sportkleding wordt geadviseerd een korte broek, t-shirt en sportschoenen mee te nemen. En voor de dorst een bidon of flesje met water. 

Na afloop kunnen de basketballers douchen. Neem dus een handdoek mee. 

Aanmelden – uiterlijk op dinsdag 25 juni – kan via [email protected] of een WhatsApp naar tel. 06-83-984975.  

Graag aanmelden met de volgende gegevens: Basketbalclinic, naam, geboortejaar, naam school, naam ouder, emailadres en telefoonnummer. 

Pssst Het VU14 team van Lokomotief werd onlangs 2e van heel Nederland (foto). Knap hè van deze 9 meiden?! Als je ook zo goed wil leren basketballen, neem dan contact op met Astrid Kruijt van Lokomotief, [email protected], 06-83-984975. Of geef je op voor de clinic.