Rijswijks Dagblad | Nieuwe winkels in the Mall

Nieuwe winkels in the Mall

mainImage

Unibail-Rodamco meldt  dat op woensdag 4 september Claudia Sträter, Expresso en Steps hun deuren openen in Westfield Mall of the Netherlands. Het gehele winkelcentrum opent pas in 2020, maar tot het einde van het jaar openen vele mooie merken hun deuren al in de zuidfase van het project. Sinds de oprichting maakt het eigenzinnige merk een razendsnelle groei door. Goede service en respect voor mens en milieu staat voorop bij Claudia Sträter. Unibail-Rodamco-Westfield heeft met Claudia Sträter een overeenkomst gesloten voor een winkel van 225 m2 op een prominente locatie in het toekomstige winkelcentrum.

Expresso

Expresso staat bekend om haar wisselende, opvallende, trend- en stijlgevoelige items. Deze modieuze collectie wordt aangevuld met fijne basics. De collecties worden ontworpen met alle vrouwen in het achterhoofd en zijn beschikbaar in de maten 34 t/m 46. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Expresso. Waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van biologisch katoen en milieuvriendelijkere stoffen zoals Tencel. Expresso opent een winkel van 138m2 in Westfield Mall of the Netherlands.

Steps  

In Westfield Mall of the Netherlands zal Steps een unieke winkel van 180m2 openen. De winkel is voorzien van een compleet nieuw design waarbij de klantbeleving nog meer centraal staat. De collecties van Steps zijn gevuld met rijke kleuren en exclusieve prints. Kortom kleding met lef.