Rijswijks Dagblad | Seven Cities Complex in Plaspoelpolder volledig bezet

Seven Cities Complex in Plaspoelpolder volledig bezet

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

De zeven kantoorgebouwen op de Lange Kleiweg onder de naam Seven Cities Complex is sinds de komst van Nationale Nederlanden en CBR nu voor de volle 100% gevuld. The Young Group kocht het totale complex eind 2016. De bezettingsgraad was op dat moment slechts 7%.

Het complex bestaat uit zeven losstaande torens met een totale oppervlakte van ruim 13.000 m2. Een volledige toren met een oppervlakte van 2200mis recentelijk verhuurd aan het CBR. Eerder dit jaar namen onder andere RD Mobility, Tibbaa, Pro Infra, Bluedutch en Kavel Vastgoed al haar intrek. Als laatste heeft ook Nationale Nederlanden recentelijk de huurovereenkomst getekend, waardoor de bezettingsgraad nu 100% is. In totaal zijn er 45 bedrijven gevestigd en The Young Group is blij met de mooie mix aan bedrijven.

Naast ruimte om te werken zijn er in en rondom het complex ook voldoende leisure mogelijkheden. Coffee @ 7, dat grotendeels gerund wordt door mensen met een beperking, is volgens ontwikkelaar en eigenaar van The Young Group Wim de Jong een mooie toevoeging. “We faciliteren de ruimte en hopen zo ons steentje op maatschappelijk vlak bij te kunnen dragen.” Ook Kinderopvang Happy Feet opent  in  juni haar deuren op het Seven Cities Complex.

Naast het Seven Cities-project ontwikkelt The Young Group momenteel op loopafstand ook een creatief, hip en jong hotel met 148 kamers. Tevens is de ontwikkelaar druk bezig met plannen voor een woontoren in het gebied.


Foto: Digitaal Dagblad