Rijswijks Dagblad | Scheidend BBR bestuursleden onderscheiden

Scheidend BBR bestuursleden onderscheiden

mainImage
Scheidend BBR bestuursleden onderscheiden

Voorzitter Klaas Aantjes, secretaris Paul Schepman en bestuurslid Bouke Meekma hebben dinsdagmiddag bij Herberg Vlietzigt tijdens een drukbezochte bijeenkomst afscheid genomen van de BBR, de belangenvereniging voor bedrijven in Rijswijk.

Spreekstalmeester Sjaak Bral had lovende en komische woorden voor het drietal dat door de BBR onderscheiden gaat worden als erelid. Uit handen van de burgemeester Michel Bezuijen kregen zij een Rijswijkse erespeld voor hun jarenlange inzet voor de BBR. “De BBR gaat nu 45 jaar bestuurservaring missen,” meldde burgemeester Bezuijen. “We hadden met de BBR een constructieve samenwerking.”Ook wethouder economie René van Hemert roemde het drietal voor hun inzet. “De BBR is een organisatie die nu al 50 jaar bestaat en 210 bedrijven als leden kent. Een begrip in Rijswijk.” Van Hemert noemde het niet doorgaan van de BIZ (BedrijvenInvesteringsZones) een tegenvaller, maar keek vooral naar de hoogtepunten. “De verlenging van de A4 was geweldig. Net als de KVO certificering die de bedrijventerreinen kregen. Ook de totstandkoming van het WerkgeversServicepunt is belangrijk mooi geweest. Ook de BBR heeft daar een grote rol in gespeeld.”

Het slotwoord was aan oud-voorzitter Klaas Aantjes die het ambt tien jaar vervulde. “De BBR zal altijd het geluid laten horen over de verhouding tussen werk en wonen. Gelukkig zitten we daar met de gemeente op één lijn. ”


Klaas Aantjes neemt, na een periode van 10 jaar, afscheid als voorzitter van de BBR. Hij heeft zich in deze periode met hart en ziel ingespannen voor het behartigen van de belangen van de bedrijven in Rijswijk , niet alleen in Rijswijk maar ook op regionaal gebied met andere bedrijvenverenigingen.

Paul Schepman is sinds 1999 secretaris van de BBR. Bijna 20 jaar was hij de spin in het web van de BBR, daarnaast was hij bestuurslid van de Stichting CBBR (Collectieve Beveiliging Bedrijven Rijswijk).

Ook Bouke Meekma neemt afscheid na een bestuurslidmaatschap van 15 jaar. Bouke Meekma was jarenlang directeur van KIWA. Ook vanuit zijn bedrijf is de heer Meekma betrokken geweest bij het Rijswijkse bedrijfsleven en maatschappelijke thema’s.


Foto: Digitaal Dagblad