Rijswijks Dagblad | Hartevelt Assurantiën nieuwe partner van Rijswijks Dagblad

Hartevelt Assurantiën nieuwe partner van Rijswijks Dagblad

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Hartevelt Assurantiën, gevestigd aan de Laan van Zuid Hoorn 53, is de nieuwe partner van het Rijswijks Dagblad. Directeur Peter Hartevelt, tevens voorzitter van de Belangenvereniging Bedrijven Rijswijk (BBR), kijk uit naar de samenwerking met het Rijswijks Dagblad. “Het Rijswijks Dagblad heeft een groot bereik en brengt heel veel Rijswijks nieuws.”

Peter Hartevelt nam in 2006 het bedrijf over van zijn vader. “Ik was tot 2006 in loondienst van mijn vader. Vanaf dat jaar hebben we de rollen omgedraaid. Inmiddels is mijn vader met pensioen. Wij hebben nu in totaal vijf personeelsleden, waaronder ook mijn broer.” Het bedrijf specialiseert zich in verzekeringen, pensioenen en hypotheken. “Waarbij de nadruk ligt op verzekeringen en pensioenen. Met name voor bestaande relaties regelen we ook zo nu en dan hypotheken, doch ook af en toe voor nieuwe relaties”, legt Hartevelt uit.

Bewust
Van oudsher richtte het bedrijf zich op de particuliere markt. “Dat is nu anders, we gaan ons steeds meer op de zakelijke markt richten voor bedrijven van 5 tot 10 medewerkers. Dat is een bewuste keuze geweest. De particuliere markt wordt steeds meer een prijsmarkt. Men gaat vaak voor het goedkoopste product via internet zonder goed op te letten wat er nu wel of niet wordt gedekt.”

Kwaliteit
Hartevelt Assurantiën heeft het druk met ondernemers op de zakelijke markt. “Bedrijven willen weer investeren, auto’s kopen en nog veel meer. Het is het gevolg van de aantrekkende economie. Maar we kijken ook altijd goed naar welke bedrijf zich bij ons aanmeldt om zaken te doen. We doen niet met iedereen zaken. Dat klinkt arrogant, maar wij willen graag een goed contact hebben met de klant. Niet de ondernemer die alleen kijkt naar de prijs van producten, maar de klant die ook kwaliteit zoekt. Wij bieden een goede dienstverlening. Indien nodig zijn we bij calamiteiten binnen een kwartier ter plekke.”

Wilt u meer weten over Hartevelt Assurantiën, ga naar: www.hartevelt.nl


Foto: Digitaal Dagblad