Met je ogen dicht in de bios: Pathé start met Sound Sessions

19 May 2024, 09:54 uur
Den Haag & Regio
mainImage
Pathé

Bioscoopconcern Pathé start onder de naam Sound Sessions een unieke reeks luistersessies voor muziekliefhebbers. Klassieke albums van diverse artiesten zoals Tame Impala, Miles Davis en Daft Punk kunnen - onder meer in Pathé Buitenhof in Den Haag - zonder beeld in de beste geluidskwaliteit worden beluisterd, waardoor ze volledig tot hun recht komen.

Bezoekers krijgen een slaapmasker, nestelen zich in hun stoel en luisteren samen met andere fans prikkelvrij naar hun favoriete album. Een primeur, want deze Sound Sessions waren nooit eerder in Nederland te beleven. De sessies vinden plaats van donderdag 30 mei tot en met zondag 28 juli.

Pathé Sound Sessions is bedoeld voor liefhebbers van muziek die nog steeds het ouderwetse album koesteren, en de originele volgorde van de liedjes. Met de Sound Sessions kunnen zij samen met andere muziekliefhebbers hun favoriete albums beleven op het beste audiosysteem, zonder gestoord te worden door externe prikkels. Door het zicht te ontnemen, wordt de luisterervaring versterkt, waardoor de muziek intenser aanvoelt dan ooit tevoren.

Programma:

Donderdag 30 mei en zondag 2 juni: Miles Davis - 'Kind of Blue'
Donderdag 13 juni en zondag 16 juni: Tame Impala - 'Currents'
Donderdag 27 juni en zondag 30 juni: Nas - 'Illmatic'
Donderdag 11 juli en zondag 14 juli: The Jimi Hendrix Experience - 'Electric Ladyland'
Donderdag 25 juli en zondag 28 juli: Daft Punk - 'Random Access Memories'