BAM start oplevering 100 energiezuinige woningen Hof van Haag

21 September 2022, 17:54 uur
Den Haag & Regio
mainImage
BAM

BAM Wonen is gestart met de oplevering van de eerste woningen aan de toekomstige bewoners van het project Hof van Haag in Den Haag. De woningen in de wijk De Uithof bestaan uit energiezuinige herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Hof van Haag is een eigen ontwikkeling van BAM Wonen.

Het overhandigen van de sleutels van een nieuwe woning is altijd een speciaal moment. Ook voor de familie Schuemi. Hun woning is geheel woonklaar opgeleverd. De heer en mevrouw Schuemi namen als eerste bewoners van Hof van Haag de sleutel in ontvangst uit handen van Maurice Turfboer, commercieel manager bij BAM Wonen. "BAM Wonen is er trots op dat de eerste woningen binnen een jaar na de start bouw worden opgeleverd. Met deze honderd nieuwe, energiezuinige woningen is deze wijk helemaal af."

De woningen zijn uitgerust met een lucht-water-warmtepomp met geïntegreerde boiler. Door deze installatie worden de woningen voorzien van warmte en warm tapwater. Daarnaast krijgen de woningen een lage temperatuur vloerverwarming en is het dak voorzien van enkele zonnepanelen.