Rabobank schenkt Club Te Werve bedrag

19 November 2019, 16:24 uur
Algemeen
mainImage

Op het mooie Landgoed van Te Werve is Club Te Werve gevestigd. Centraal daarbij staat het Paviljoen waar de bezoekers even kunnen uitrusten om van een drankje of een maaltijd te genieten.

Maar ook aan bezoekers met kleine kinderen is gedacht. Behalve een fraai terras is er ook een bescheiden speeltuin. Helaas waren alle speeltoestellen zodanig verouderd dat er niet meer veilig gespeeld kon worden.

De speeltuincommissie heeft toen de koppen bij elkaar gestoken en een plan opgesteld om de speeltuin opnieuw in te richten. Er is van de Prismaschool een bijna nieuw speeltoestel gekocht. Dat toestel moet nog geïnstalleerd worden. Dat kost natuurlijk best wel wat geld. Om dat allemaal te betalen worden er actief sponsors gezocht.

In het kader van Rabobank Clubsupport is maar liefs € 1264 ontvangen hebben. "Tevens zijn er nog gesprekken met een aantal sponsors om ook de rest van de benodigde gelden binnen te halen. Maar het begin is er. Dank je wel Rabobank!"

Op de foto enkele leden van de Speeltuincommissie: Cocky Dekker, Mary Francissen, Gerard van de Berg (manager financieel advies Rabobank) en Ferry Billroth (commissaris hoofdbestuur Club Te Werve)