Rijswijks Dagblad | Programma Strandwalfestival (zaterdagavond 8 september 2018)

Programma Strandwalfestival (zaterdagavond 8 september 2018)

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Programma

17:00 - 19:00 80s Dilemma

COVERBAND Last van een midlife crisis of heb je een dilemma? Vergeet al je zorgen tijdens het optreden van deze liveband. Het dak gaat er namelijk af met 80s Dilemma. Deze 7-koppige liveband neemt je mee op een spetterende muzikale tijdreis naar de fantastische jaren 80. Van Prince naar Peter Gabriel, en via Stevie Wonder en Madonna naar Lionel Richie: met 80s Dilemma ben je je midlife crisis zo vergeten.
19:00 - 19:30:00
Rijswijks Jeugdtheater

ZANG, TONEEL & DANS De magie van zang, toneel en dans levert een bijdrage aan een plezieriger samenleving. Musical spelen verenigt kinderen en jongeren en het ontroert een breed publiek. De deuren van het Rijswijks Jeugdtheater staan wijd open voor kinderen en jongeren die interesse hebben in theater.


19:30 - 20:00
DJ Ruben Terpstra

RIJSWIJKSE DJ staat op zaterdagavond op het grote podium bij De Naald met zijn dj set. Komt het zien! En horen uiteraard. Dit jonge talent draait al vanaf zijn 11e jaar en nu, op zijn 13e steeds professioneler. Ruben zit in 2 vwo, zijn hobbys zijn handballen en natuurlijk muziek. Zijn grote voorbeelden zijn Martin Garrix, Hardwell.
20:00 - 20:30
Vinchenzo The Voice Kid

BEKEND VAN VOICE KIDS Vinchenzo komt uit een muzikale familie, al op 8-jarige leeftijd trad hij voor het eerst op. Na succesvolle deelname aan een talentenshow, kwam hij in 2012 ver bij The Voice Kids. Vorig jaar deed hij mee met de volwassenen editie van The Voice en presenteerde hij zijn eigen, eerste single Steady Love. Hij eindigde als derde en maakt nu furore met optredens in het hele land en nu in Rijswijk!20:30 - 21:00 Kimberley

BEKEND VAN THE VOICE Kimberly Maasdamme heeft als jonge, stralende zangeres uit Lelystad al heel wat covers op haar YouTube-kanaal staan. Begin dit jaar bracht ze het tot de halve finale in The Voice met onder andere een nummer van Lionel Richie. Ook zong ze samen met de Ladies of Soul de sterren van de hemel. Een opvallende verschijning die op eerdere talentenjachten hoog scoorde. Dat belooft wat op het Strandwalfestival!21:00 - 22:30:00 Jewelste

COVERBAND JeWelste is typisch zo n band waar je nooit genoeg van krijgt. Met een niet aflatende energie dendert de band al ruim 12 jaar over s lands podia. Geweldige nummers uit de jaren 70 tot nu, van Bohemian Rhapsody tot Sex on Fire. De mannen van jeWelste schuwen niets, behalve de platgetreden paden. Fantastisch uitgevoerd, super enthousiast en altijd 100% rock n roll garantie!22:30 - 23:30 The Kik

NEERLANDS BIETBAND The Kik werd landelijk bekend als huisband van het tv programma De Wereld Draait Door. Maar optreden deden ze al jaren, onder andere op Noorderslag. Hun muziek lijkt op die van merseybeatbands uit de jaren zestig; de band speelt eigen nummers en covers die geheid goed in het gehoor liggen. Met een nostalgisch gevoel lekker swingen met of luisteren naar deze Neerlandstalige bietband, zoals ze zelf zeggen: wat een heerlijk vooruitzicht!23:30 - 23:59 DJ Badd Dimes (tot 00:30 uur)

DANCE DJ/PRODUCER De veelzijdige DJ uit Nederland, Bader Slilem, is beter bekend onder zijn artiestennaam DJ Badd Dimes. Hij werd bekend in de dance-industrie toen hij Titan met Blasterjaxx uitbracht. Andere bekende nummers zijn Go Down Low (inclusief Hardwell Edit), That Girl en Dirty Drums. Met ondersteuning van niemand minder dan mega performers zoals Afrojack, David Duetta, Blasterjaxx, Nicky Romeo en veel meer, is Badd Dimes onderweg naar de top. Zijn slogan is het antwoord op de vraag wat hem identificeert: Onderschat de kracht en macht van muziek niet!


Foto: Digitaal Dagblad