Rijswijks Dagblad | 'Honden aan Zee' komt er weer aan

'Honden aan Zee' komt er weer aan

mainImage

Alle honden en hun baasjes kunnen op 13 oktober verzamelen voor het leukste event van het jaar op Scheveningen; Honden aan Zee. Niet alleen mogen de honden los rondbanjeren op het strand van Scheveningen, ook kunnen ze langs de boulevard snuffelen aan alle leuke kraampjes.

Duik in dit buitengewone evenement speciaal georganiseerd voor honden en hun baasjes, ter viering van het eerste weekend dat de honden weer het strand op mogen. Honden aan Zee vindt plaats op de Scheveningse Boulevard: een plek waar veel mensen een wandeling maken met hun trouwe viervoeter.

Maar ook kun je natuurlijk heerlijk uitwaaien met je viervoeter op het Scheveningse strand. Omdat dit het eerste weekend is dat de honden het strand weer op mogen, zullen er veel kwispelende staartjes te zien zijn en daar worden we natuurlijk ontzettend blij van. Tijdens Honden aan Zee kun je ook nog heerlijk struinen over de Salt Market aan de Boulevard. Hier staan de leukste kraampjes voor je huisdier en ze kunnen overal snuffelen en proeven van de heerlijkste hapjes. We zien je bij dit furry feest aan zee!