Volleyballers Inter Rijswijk sluiten jaar winnend af

16 December 2018, 12:12 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

De volleybalmannen van Inter Rijswijk hebben het jaar 2018 goed afgesloten met een thuisoverwinning op Maatwerkers VCN. Door de 3-0 zege handhaven de mannen van coach Willy Steenbakkers de koppositie in de Topdivisie.

Het vlaggenschip van Inter Rijswijk had zaterdag in de Marimbahal weinig moeite met de gasten uit Capelle aan den IJssel. De drie sets tegen middenmoter Maatwerkers VCN werden betrekkelijk eenvoudig gewonnen: 25-22, 25-17, 25-20.



Op de ranglijst staat Inter met 26 punten uit elf wedstrijden aan kop op het tweede niveau van Nederland. Nummer twee is Zalsman Reflex dat er qua verliespunten toch nog iets beter voor staat; 25 punten uit tien wedstrijden. De volgende competitiewedstrijd van Inter Rijswijk is op  12 januari van het nieuwe jaar, uit bij Kenders Bouw-DIO/Bedum.

 

Vrouwen

Het eerste vrouwenteam van Inter Rijswijk had zaterdag een lastige klus. Het kreeg namelijk ongeslagen koploper Volley Tilburg. De Rijswijkse dames, die zelfs op de elfde plaats staan, speelden zeker niet slecht tegen de Brabantse gasten en waren een paar maal dichtbij setwinst, maar moesten toch de zege met 0-4 aan Tilburg laten; 17-25, 24-26, 21-25, 24-26.

Na beide wedstrijden van de eerste teams was het feest in de kantine aan de Waldhoornplein met een foute kersttruienborrel.

Foto’s: Sportshoots.nl