Rijswijks Dagblad | Teken de petitie voor Alfons Groenendijk: ‘Trainer van het Jaar’
mainImage

Teken de petitie voor Alfons Groenendijk: ‘Trainer van het Jaar’

Afbeelding is niet meer beschikbaar
7 mei 2018, 10:40 uur
Sport

Alfons Groenendijk is niet genomineerd voor Trainer van het Jaar van de Eredivisie, de zogenaamde Rinus Michels Award. ‘Belachelijk’ vinden vele fans want het is een geweldige prestatie dat hij met ADO Den Haag zevende is geworden. Daarom zijn Bart en Anouk Bakker een online petitie gestart.

Ook in Rijswijk wonen vele ADO Den Haag fans die vinden dat Alfons Groenendijk minimaal genomineerd had moeten worden. Dat vindt ook het Rijswijks Dagblad en daarom steunen wij, in navolging van het Voorburgs Dagblad en Dagblad070, dit initiatief.

Op 11 mei wordt de Rinus Michels Award uitgereikt dus haast is geboden. Via deze link kan men de petitie tekenen. Ook ADO Fans besteedde er inmiddels aandacht aan. Zie het artikel van Adofans.nl.

"Zodra de uitslag bekend is, zullen we deze bekend maken en uiteraard naar de organisatie van Trainer van het Jaar sturen", aldus de initiatiefnemers.

Foto-onderschrift: Alfons Groenendijk met Anouk en Bart Bakker in het Van der Valk Hotel in Heerlen waar ADO voorafgaande aan de wedstrijd tegen Roda JC verbleef

Beeldrecht: Voorburgs Dagblad


Foto: Digitaal Dagblad