Rijswijks Dagblad | Lancering van 'MOVE.' in Westvliet

Lancering van 'MOVE.' in Westvliet

mainImage
Hyke van der Heijden (links) kijkt toe hoe het lint wordt doorgeknipt

In Westvliet Family Sports & Health Club, het sportcentrum voor Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Leidschenveen en Rijswijk en omstreken, is vanmiddag onder toeziend oog van eigenaar Hyke van der Heiden 'MOVE.' gelanceerd. De initiatiefnemers Steve Nottle, Marcel Fortunati, Joao Pascoal en Reece Doorson knipten met elkaar op symbolische wijze een lint door in een vernieuwde ruimte.

'MOVE.' staat voor trainingen die worden gegeven door sportspecialisten met gebruik van het beste materiaal gericht op het behalen van echte resultaten", alsdus Westvliet General Manager Ambani de Haan. "Train like an athlete is het motto. Normaal gesproken is deze manier van trainen alleen voorbehouden aan topsporters, maar nu is het toegankelijk voor iedereen. Het betekent 60 minuten bikkelen op topsport niveau om je daarna geweldig te voelen. 'MOVE.' is exclusief toegankelijk voor MOVE. members".

"Vanaf vandaag kunnen alle trainingen van 'MOVE'. online geboekt kunnen worden. Tevens liggen er inschrijflijsten liggen klaar bij de fitnessbalie om je meteen in te schrijven voor de sessie naar keuze. Via de link www.movehpt.com/freesession is het ook mogelijk een sessie aan te vragen. Er wordt dan contact opgenomen om een definitieve afspraak te maken.  Dus, wacht niet te lang, kom langs en boek je eerste training in 'MOVE.' nu in. Pas dan weet jij hoe 'MOVE.' het verschil kan maken in jouw reeds sportieve leven".

 


Door: Bart Bakker | Foto: Voorburgs Dagblad