Interessante poule indelingen voor voetbalploegen uit Rijswijk

14 July 2018, 09:59 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

De KNVB heeft deze week de poule indeling voor het amateurvoetbal bekend gemaakt. Vanuit Rijswijks oogpunt is daarbij de Vierde Klasse C het meest opvallend. Daarin zitten zowel Semper Altius als Vredenburch, net als afgelopen jaar. Ook tweedeklasser Te Werve en RVC Celeritas, dat dit seizoen in de Vierde Klasse Prinses Irene Sportpark als thuishaven heeft, staat een interessant seizoen te wachten.

De Rijswijkse clubs zullen komend seizoen veel wedstrijden tegen regiogenoten spelen. Dat geldt ook voor het gedegradeerde Te Werve. In de Tweede Klasse C treffen de groenwitten onder meer het uit de Derde Klasse gepromoveerde Soccer Boys (Bleiswijk), Sportclub Monster en VELO (Wateringen) alsmede Voorschoten'97.

In de Vierde Klasse zaterdag zijn in het seizoen 2018-2019 drie Rijswijkse ploegen actief. Twee daarvan zijn opnieuw in dezelfde poule ingedeeld, wat dus wederom leuke derby’s oplevert; Semper Altius en Vredenburch. In Poule C spelen daarnaast ook nog Haagse teams als Laakkwartier, Haagse Hout, KSD-Marine en SEV uit Leidschendam-Voorburg.

Ook de Vierde Klasse D op zaterdag belooft een spannende competitie te worden met een aantal Haagse topploegen en met de Rijswijkse Voetbal Club Celeritas. De nieuwe bewoner van Prinses Irene Sportpark moet het onder meer opnemen tegen BMT, Erasmus, GDA, RAS, TAC'90 en Houtwijk.

Voor de volledige poule indelingen ga naar https://www.hethaagsamateurvoetbal.nl/