Rijswijks Dagblad | 'Even een rustpunt in een drukke tijd'

'Even een rustpunt in een drukke tijd'

mainImage
Mirjam van der Beek stijlvol in actie

Tijdens de KICK-OFF week van Westvliet Family Sports & Health Club werd de Body & Mind studio STIL. officieel geopend met verschillende specials, waaronder een Yin Yoga-special met afwisselende poses en live-muziek. Deze werd gegeven door Mirjam van der Beek. Zij is afgestudeerd als Hatha Yoga docent bij Timsa Yoga in Rotterdam.

Journaliste Monique Brus had zich aangemeld voor deze workshop. “Ik wilde eens ervaren tussen alle hectiek van het leven hoe het is om eens een moment van stilte te vinden in mijzelf”, aldus de Voorburgse. “ We werden verzocht door de vriendelijke Mirjam om allemaal een matje te pakken en daar op plaats te nemen.  We begonnen direct met warming up oefeningen die voor iedere ongeoefend persoon makkelijk te doen waren.  Daarna gingen we over naar intensere Yin Yoga-oefeningen. Opvallend was de persoonlijke aandacht, dat als bijzonder prettig werd ervaren”. 

Klankschalen

Tijdens de Yin Yoga-oefeningen werd onder andere gebruik gemaakt van een Pakistaanse harp en verschillende soorten klankschalen. “Deze combinatie was bijzonder intens en harmoniserend waardoor je al snel wegzakte in een diepe ontspanning”, concludeert Monique Brus. “Ze combineerde haar bijzonder mooie stem met de harp tussendoor.  Ik genoot van haar kristalheldere gezang. Het geheel werd afgesloten met een heerlijke smoothie. Kortom, een heerlijke ervaring iedereen die een rustpunt zoekt in deze drukke tijd”.

Meer body & mind lessen zijn te vinden op het  vaste lesrooster van Westvliet, of kijk op www.stil-bodymindstudio.nl voor meer informatie of het aanvragen van een proefles.