De Spartaan: ruim baan voor de jeugd

3 June 2019, 13:58 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Eind juni is de 6de internationale Rijswijkse Jeugdmeerdaagse wielrennen dat wordt georganiseerd wordt door RWV de Spartaan, ook wel genoemd de Mini Tour de France in Rijswijk, Sir Winston Internationale Rijswijkse Jeugdmeerdaagse.

Van 28 juni tot en met zondag 30 juni 2019: Drie dagen lang gaan ruim 250 jongeren tussen de 8 en 19 jaar de strijd aan op de racefiets met en tegen elkaar. Dit unieke driedaagse evenement in de Randstad wordt georganiseerd door RWV De Spartaan aan de Lange Kleiweg.

Er is een diversiteit aan wedstrijden; tijdrijden, sprinten en natuurlijk een wedstrijd langs het mooiste stukje Rijswijk, het Jaagpad langs de Vliet. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door medewerking van de gemeente Rijswijk en vele sponsoren waaronder onze trui sponsoren Sir Winston Leisure Center, Simcas, Fire Controle en MVGM.

Iedereen is van harte welkom dit van dichtbij mee te maken! Tevens is er van alles rondom het parcours te doen: springkussens, markt en misschien kan je zelf meedoen aan een clinic. Meer informatie is te lezen op de website http://jeugdmeerdaagse.nl