Rijswijks Dagblad | Dames Inter Rijswijk kampioen!!!

Dames Inter Rijswijk kampioen!!!

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Dames 1 van Inter Rijswijk is zaterdag in de Domstad kampioen van de Tweede Divisie C geworden. Door de maximale 0-4 zege op VV Utrecht zijn de meiden van coach Harold Vlijm onbereikbaar voor de concurrentie. De mannen van Inter Rijswijk wonnen de laatste wedstrijd om des keizersbaard met 3-1 van Vallei Volleybal Prins maar was al gedegradeerd uit de Eredivisie.

Het was dit jaar een seizoen met een lach en een traan voor Inter Rijswijk. Het eerste vrouwenteam zorgde voor de brede lach op de Rijswijkse gezichten. Door de 0-4 overwinning van zaterdag en de daarbij horende vijf wedstrijdpunten is het team twee wedstrijden voor het einde van het seizoen kampioen. Volgende week zaterdag 14 april na de laatste thuiswedstrijd van het seizoen wordt dit kampioenschap flink gevierd tijdens een Inter feest.

Schaduw over het seizoen is de degradatie van het vlaggenschip van de vereniging. De schlemielige afzink naar de Topdivisie van Heren 1 was achteraf gezien een logisch gevolg van een seizoen waarin echt helemaal niets mee zat. Zaterdag won het team van Willy Steenbakkers de laatste wedstrijd in de degradatiepoule met 3-1 van Vallei Volleybal Prins. Het was een zege zonder grote waarde want de afzink naar de Topdivisie was al een feit.

Archieffoto: Haagsetopsport.nl / Sebastiaan Nederhoed


Foto: Digitaal Dagblad