Rijswijks Dagblad | Nominatie Karchnakova-Kapsalon Haarvisie

Nominatie Karchnakova-Kapsalon Haarvisie

mainImage

Maria Karchnakova van kapsalon Haarvisie heeft 1 nominatie in de wacht gesleept voor de meest prestigieuze haarmode-fotografiewedstrijd voor creatieve kappers in Nederland, de Coiffure Award 2018. Door haarstylisten uit binnen- en buitenland omschreven als dé belangrijkste wedstrijd op hun vakgebied.

In Londen vond de laatste ronde van de jurering plaats voor de Nederlandse verkiezing voor de Coiffure Award. De gala-uitreiking vindt zondag 12 mei plaats in Studio21 te Hilversum en wordt gepresenteerd door Eva Jinek.

Haarstylisten uit het hele land werd gevraagd een professionele fotoserie van 4 foto’s in te sturen waar het vakmanschap optimaal tot zijn recht zou komen. Een ware stormloop van zeer creatieve inzendingen was het gevolg, met shoots geschikt voor de meest toonaangevende internationale fashion magazines.

De beelden laten zien waar Maria goed in is: prachtige coupes, van inspiratie tot creatie. “Mijn serie is geïnspireerd op een mooie klassieke uitstraling. Kleine movements met een 80’s touch, maar ook zachte textures met kwetsbare rauwheid zorgen voor deze krachtige, vrouwelijke looks.

Haar mooi maken is onze passie bij Haarvisie. Wij krijgen genoeg mogelijkheden om onze passie en creativiteit te ontwikkelen, maar ook om deze met iedereen te delen. Bij Haarvisie geven en krijgen wij wekelijks educatie. Ieder jaar brengen wij onze eigen collectie shoot uit. Hierbij leren wij ook hoe je backstage werkt.“