Rijswijks Dagblad | ‘De winkel van de toekomst’  

‘De winkel van de toekomst’  

mainImage

Op 18, 19 en 20 april gaat de Hype Lab Pop-Up In de Bogaard (in Rijswijk) officieel draaien. In deze ‘winkel van de toekomst’ testen ondernemers verschillende innovatieve technologieën samen met medewerkers, studenten en klanten.  

Veerle van Hees en Michelle Delfgou, TMO studenten, hebben deze Pop-Up opgezet en georganiseerd voor hun TMO-onderzoeksrapport. Dit hebben wij gerealiseerd in samenwerking met verschillende partijen waaronder; studenten van de Haagse Hogeschool, verschillende winkeliers uit de omgeving Rijswijk en mede-TMO studenten die hun concept Modemaatjes neer gaan zetten in deze Pop-Up. Modemaatjes biedt met hun nieuwe concept persoonlijke kledingservice aan huis en zal in de pop-up voor het eerst te zien zijn. Om deze beleving compleet te maken bieden wij u ook de mogelijkheid om kleding te komen shoppen van de verschillende retailers uit de omgeving Rijswijk. Kortom, dit kunt u niet aan u voorbij laten gaan.  

Op 18 april zal de wethouder Van de Laar om 10.30 uur de Pop-Up officieel komen openen en het startschot geven voor deze drie dagen durende unieke beleving. 

Voor meer informatie bekijk onze social media kanalen:  

Instagram: https://www.instagram.com/hypelabxpopup 

Facebook: https://www.facebook.com/hypelabxpopup