Rijswijks Dagblad | Burgemeester Bezuijen heropent AH XL

Burgemeester Bezuijen heropent AH XL

img
img
img
img
img
img

Burgemeester Michel Bezuijen heeft in aanwezigheid van wethouder Armand van de Laar en de vele enthousiaste werknemers de flinke verbouwde AH XL in winkelcentrum In de Bogaard heropend. Hij kreeg daarbij hulp van werknemers Saskia, Sandra en Astrid die bijna of ruim 30 jaar in dienst zijn van AH. De huidige AH staat nu 13 jaar op deze locatie.

“Ik kan eindelijk weer eens lekker boodschappen gaan doen in deze AH”, was het commentaar van burgemeester Bezuijen na het zien van de mooie XL. Dit alles is binnen 18 dagen gebeurd. Het is mooi om te zien dat dit filiaal met haar tijd meegaat. De consument gaat bijna alleen nog maar naar de winkel voor versproducten. Dat zie je hier nu goed terug. Volgens mijn informatie zijn er in Nederland zo’n 20 XL-zaken. Vaak in grote steden. Daarom is het zo mooi dat deze XL in Rijswijk staat. We gaan er met zijn alleen ook voor zorgen dat het winkelcentrum een toplocatie wordt.” 

Verse groente, vers vlees. In de Tuinen en de Markthal, want ook de namen werden veranderd. AH XL gaat zeker met haar tijd mee.