Toine Manders bezoekt Seniorenadviseurs en 'Lief en Leed'

2 March 2022, 15:02 uur
Lokaal
mainImage
PR CDA
Toine Manders

Op vrijdagmiddag 4 maart 2022 brengt Toine Manders (Lid Europees Parlement) een bezoek aan Rijswijk. Hij gaat in gesprek met de seniorenadviseurs van Welzijn Rijswijk en aansluitend maakt hij kennis met het initiatief Lief en Leef Rijswijk.

Tijdens het werkbezoek zijn ook wethouder Johanna Besteman, Menno van Enk (lijsttrekker CDA Rijswijk) en Simon Geleijnse (kandidaat #2) aanwezig. Het CDA-team wil in het gesprek met de seniorenadviseurs graag horen wat er in Rijswijk speelt op het gebied van zorg, wonen, welzijn en financiën betreffende senioren.

Aansluitend maakt Toine Manders kennis met het initiatief Lief en Leed Rijswijk (https://liefenleedrijswijk.nl/). In het verkiezingsprogramma van CDA Rijswijk staat dit initiatief genoemd als mooi voorbeeld van het stimuleren van ontmoetingen en samenwerkingen in wijken.

Toine Manders is ruim 17 jaar Lid van het Europees Parlement en actief binnen de commissies Interne markt en Consumentenbescherming, Werkgelegenheid en Sociale Zaken en Juridische Zaken. Daarnaast is hij ouderengezant van het CDA. In die rol is hij actief op het gebied van gezondheidszorg, preventie, pensioenen, wonen en veiligheid.