Rijswijks Dagblad | 'Complimenten aan bestuur BBR'
mainImage

'Complimenten aan bestuur BBR'

Bart Bakker (rechts) complimenteert Remco Zijlstra (links) met de organisatie.
15 september 2021, 11:01 uur
Lokaal

Voor Remco Zijlstra, bestuurslid van de belangenvereniging de BBR, was het gisteren met zijn eerste groots opgezette bijeenkomst na de corona-periode een spannende aangelegenheid.

Er kwamen tenslotte zo'n honderd gasten bij de bijeenkomst in 'Kadans At The Park' aan het Kessler Park in Rijswijk. Voor Zijlstra was het aslsof hij zonder vooraf te trainen weer een belangrijke wedstrijd bij de veteranen van Forum Sport moest spelen. "En dan word je ook nog precies om 16.00 uur gebeld door een gast die de weg niet wist", lacht de Rijswijker. "Dat was even een apart momentje. Maar we zijn tevreden dat het allemaal prima is verlopen. Onbewust staat er toch enige druk op zo'n bijeenkomst".

"Complimenten aan Remco Zijlstra en het bestuur van de BBR", reageert journalist Bart Bakker van Voorburgs- en Rijswijks Dagblad. "Ik was ook wel nieuwsgierig hoe ze dit gingen aanpakken. Maar door de grote ruimte waarin het gezelschap vertoefde, bleek al gauw dat alles corona-proof was. Bijzonder detail was dat de bijeenkomst plaatsvond op het moment dat het kabinet weer zijn persconferentie hield waarbij er groen licht voor bijeenkomsten en events werd gegeven. Ook de BBR zal hier blij mee zijn. De bijeenkomst is overigens een voorbeeld voor andere gemeenten. Het blijkt dat het mogelijk is". 

"Inderdaad", reageert voorzitter Peter Hartevelt. "We gaan dan ook weer regelmatig van dit soort bijeenkomsten houden. Je merkt dat onze leden hier behoefte aan hebben. Het bestuur is blij dat het allemaal weer kan".

 

 


Foto: Rijswijks Dagblad