Rijswijks Dagblad | Verlenging BIZ voor winkelcentrum Oud Rijswijk dichtbij

Verlenging BIZ voor winkelcentrum Oud Rijswijk dichtbij

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Afgelopen dinsdag hebben de ondernemers van oud Rijswijk een bijeenkomst gehad om een nieuwe Bedrijveninvesteringszone (BIZ) periode van 2020 tot en met 2024 voor elkaar te krijgen. Met een zeer grote meerderheid hebben de aanwezige ondernemers, tijdens een informele draagvlakmeting, positief gestemd voor de verlenging van de BIZ periode.

Met de uitkomst van deze informele draagvlakmeting gaan de winkeliersvereniging van Oud Rijswijk en de gemeente Rijswijk verder met de voorbereidingen voor een verlenging van de BIZ per 1 januari 2020.

In winkelcentrum Oud Rijswijk is sinds 1 januari 2010 een Bedrijveninvesteringszone van toepassing. Op 1 januari 2015 is de tweede termijn van vijf jaar ingegaan die eindigt op 31 december 2019. De ondernemers en gemeente zien de meerwaarde van de BIZ in, zijn enthousiast over de resultaten van de BIZ en zijn voornemens de BIZ voor vijf jaar verlengen.

Een BIZ is een instrument voor en door ondernemers. Om een BIZ op te richten moeten ondernemers onderling samenwerken en tevens met de gemeente samenwerken.

Op de foto het bestuur van de winkeliersvereniging centrum Oud Rijswijk

 


Foto: Digitaal Dagblad