Rijswijks Dagblad | Kansenmarkt voor werkzoekenden op WSP Rijswijk

Kansenmarkt voor werkzoekenden op WSP Rijswijk

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Het WerkgeversServicepunt Rijswijk organiseert donderdag 4 oktober 2018 de ‘Kansenmarkt’. Wie op zoek is naar een baan kan zich hier presenteren aan, of kennismaken met werkgevers, informatie krijgen over opleidingen en misschien wel zijn of haar droombaan vinden!

De ‘Kansenmarkt’ is een eenvoudig concept waaraan Rijswijkse werkzoekenden, opleiders en werkgevers gratis kunnen meedoen. Werkgevers en scholingsinstituten presenteren zich in verschillende stands en vertellen welke kansen zij te bieden hebben. En ze kunnen in contact komen met gemotiveerde werkzoekenden. Werkzoekenden krijgen de gelegenheid om zichzelf in een korte pitch te presenteren.

Waar en wanneer?
Wanneer: donderdag 4 oktober 2018 Inloop werkzoekenden vanaf 13.00 uur, einde om 16.00 uur. Waar: WerkgeversServicepunt Rijswijk (WSP Rijswijk), Steenplaetsstraat 2b.

Aanmelden Werkzoekenden kunnen zich per e-mail naar [email protected] aanmelden.

In verband met de beschikbare ruimte in het WSP is er een limiet op het aantal maximaal toe te laten werkzoekenden. Wees er dus snel bij, want vol = vol. Vergeet in de mail niet naam en contactgegevens te zetten en eventueel aanvullende informatie over opleiding en werkervaring.

Ook werkgevers die zich willen presenteren en in contact willen komen met werkzoekenden kunnen zich via de mail of telefonisch aanmelden op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur op 070 - 326 1977 (WSP Rijswijk). U kunt hier ook terecht met vragen over de Kansenmarkt.


Foto: Digitaal Dagblad