Vier nieuwe concepten in Foodhall Scheveningen

26 May 2023, 13:00 uur
Den Haag & Regio
mainImage
Foodhal Scheveningen

Met maar liefst vier nieuwe keukens én een vernieuwd terras, is de Foodhall op de Scheveningse Noordboulevard klaar voor het aankomende zomerseizoen.

Fijnproevers kunnen hun hart ophalen bij restaurant Playa voor de beste gerechten uit de Caraïben, Wantsam Roast voor Chinese specialiteiten van de grill en restaurant Lana's Kitchen voor de smaakvolle Surinaamse keuken. Wie daarna wel een verfrissend drankje lust, kan terecht bij Bobo voor een bubble tea.

"We zijn ontzettend blij om deze vier nieuwe foodconcepten aan onze bezoekers te kunnen presenteren", zegt Jie Ling van de Foodhall Scheveningen. "We willen mensen de mogelijkheid bieden om kennis te maken met verschillende keukens en gerechten, en tegelijkertijd een unieke beleving bieden in onze prachtige Foodhall."

Tekst gaat door onder foto.

Klaar voor de zomer

De Foodhall Scheveningen is de afgelopen maanden druk bezig geweest met het vernieuwen van het terras, zodat bezoekers in een sfeervolle omgeving kunnen genieten van de gerechten uit zestienverschillende keukens. De Foodhall is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur.