Seizoenstart Zuiderparktheater door wethouder Bruines & The Waterboys

18 May 2024, 12:02 uur
Den Haag & Regio
mainImage
Valerie Kuypers

Vanaf vandaag is het Zuiderparktheater weer open voor concerten en andere activiteiten. Na de winterslaap is het zomertheater weer klaar voor een bomvol seizoen.

Verspreid over bijna zestig dagen treden tientallen nationale en internationale muzikanten, bands, orkesten en circusartiesten op. Vanavond gaat om 19.00 uur het hek open voor het eerste openluchtconcert van de Britse folkrockband The Waterboys.

“Na het klussen en onderhoud in de wind en regen, begint de zon weer te schijnen en komt het theater weer écht tot leven. Alle vrijwilligers zijn er weer klaar voor en iedereen popelt om weer bezoekers te mogen ontvangen. Met een stralend en fantastisch programma in het Zuiderparktheater hebben we er zin in om weer een onvergetelijke zomer tegemoet te gaan”, aldus de vrijwilligerscoördinator.

Wethouder Saskia Bruines verricht vanavond de openingshandeling voor het nieuwe theaterseizoen van het Zuiderparktheater. De openingshandeling vindt plaats om 19.40 uur. Aansluitend treedt The Waterboys op.