Prins Clausplein twee (of drie) weekenden afgesloten

19 March 2023, 16:32 uur
Den Haag & Regio
mainImage
Wolfgang Pehlemann (CC BY-SA 3.0 DE)

Het Prins Clausplein is de komende maand minimaal twee weekenden afgesloten voor werkzaamheden. In verband met groot onderhoud kan het verkeer op de snelweg A4 vanuit Rotterdam dan niet naar de snelweg A12 richting Den Haag rijden.

Tijdens dit periodiek onderhoud aan het Prins Clausplein wordt gewerkt aan de verhardingen, voegovergangen, vangrails en de onderzijde van de viaducten.

Een van de verbindingsbogen op het Prins Clausplein, vanaf de A4 Rotterdam naar de A12 richting Den Haag, is dicht van vrijdag 24 maart 21.00 uur tot en met maandag 27 maart 05.00 uur en van vrijdag 31 maart 21.00 uur tot en met maandag 3 april 05.00 uur. Er is ook reserveweekend gepland (14–17 april), dat wordt benut bij ongunstige weersomstandigheden. Voor dat weekend gelden dan dezelfde afsluittijden.

Tekst gaat door onder illustratie.

Omleidingen

Verkeer vanaf de A4 richting Den Haag en Voorburg wordt via de aansluiting Leidschendam omgeleid naar de N14. Verkeer vanaf de A13 richting Den Haag en Voorburg wordt via de A12 richting Utrecht via de aansluiting Nootdorp omgeleid naar de aansluiting Voorburg. Bij grote drukte wordt met informatiepanelen langs de weg naar alternatieve routes verwezen. Houd rekening met extra reistijd.