Heel Den Haag luistert mee naar concert Muse op Malieveld

7 June 2023, 21:58 uur
Den Haag & Regio
mainImage
Pieter Veerman (Twitter)

Het concert dat de Britse rockband Muse woensdagavond op het Malieveld gaf, als onderdeel van hun Will Of The People World Tour, was op veel andere plekken in Den Haag woord voor woord mee te zingen. Op social media verbaasden veel mensen zich over het geluidsvolume van het concert. Het optreden begon rond 20.45 uur en duurde tot ongeveer 22.45 uur.

Eva Rammeloo schrijft op Twitter: "Bizar dit. Muse staat 2,5 km verderop op het Malieveld. Noorderwind maakt dat het concert live te volgen is. Net mijn dochter oordopjes gegeven omdat ze er niet van kan slapen."

Okki Pepernoot: "De bizarre herrie blijkt het concert van Muse op het Malieveld. Er moet iets aan geluidbegrenzing worden gedaan, dit is krankzinnig. Herrie tot voorbij de Bosjes van Pex. Mensen op het Malieveld moeten allemaal gehoorschade oplopen."

Ilse: "Benieuwd hoe het op het Malieveld zelf is. Een veld vol tinnitus straks."

Niké: "Ik vraag me al zo'n twee uur af welke idioot de muziek zo hard heeft staan. Blijkt Muse te zijn op het Malieveld en de wind die precies de goede (of slechte) kant op staat."

Overprikkeltje: "Ik woon 4km van het Malieveld vandaan maar Muse tettert dwars door mijn gesloten ramen en deuren hier."

Deesje: "Hartstikke leuk zoiets op het Malieveld. Maar misschien is een doordeweekse avond toch wel een dingetje. Ik had al een tijdje willen slapen, maar het galmt hier nogal."

Léa Artemis: "Kijkduin/Loosduinen represent! Ik kon gewoon meezingen op Starlight. Love it!"

Marco.V.: "Stapte om ff voor 21 uur uit de auto op de Troelstrakade en dacht dat aan de overkant van het water een feestje was, bleek Muse te zijn vanaf het Malieveld, zo'n 5 km weg."

Bumtweets: "In Loosduinen, raampje open en luisteren naar de klanken van Muse, 8 km verderop op het Malieveld. Ik hoor gewoon welke nummers ze spelen."

Marlo Magan: "Je had geen kaartje voor Muse op het Malieveld in Den Haag hoeven kopen, in mijn achtertuin op kilometers afstand is het prima hard te horen."

K: "I’m 3km the other side of town and my bathroom’s vibrating to the noise from Muse on the Malieveld. Think it might be a bit too loud…"

Maartje Schulz: "Waarom naar het concert van Muse op het Malieveld gaan als je het kan horen in het Valkenboskwartier?"

Anna: "Muse concert op het Malieveld, ik woon in Scheveningen en kan elk liedje echt perfect horen. Free concert!"

Raquel Chapper: "Dacht dat me buren helemaal gek waren geworden met die achterlijk harde muziek aan.. blijkt het van het Malieveld te komen. Helemaal in de Vruchtenbuurt je bed uit trillen."

Arie de Jong: "Vinden jullie het normaal dat ik in de Vogelwijk m’n tv harder moet zetten, omdat op het Malieveld een band het volume op 10 heeft staan… Ik niet, Schandalig."