Rijswijks Dagblad | Rijswijks Dagblad
mainImage

Rijswijks Dagblad

11 juli 2021, 07:58 uur
Columns

Vrijwel de hele dag door plaatst de onafhankelijke redactie van Rijswijks Dagblad nieuwsberichten, reportages en interviews. Dit betekent gemiddeld zo’n tien Rijswijkse artikelen per dag, zeven dagen per week.

Dit is en blijft uniek binnen de gemeente. Rijswijks Dagblad heeft daarom een belangrijke positie binnen de lokale gemeenschap. Houd daarom diverse keren per dag de krant, de app en de Facebookpagina nauwlettend in de gaten als je het lokale nieuws van Rijswijk, in combinatie met bovenregionaal nieuws, wilt volgen. 

Ondernemend Rijswijk krijgt dankzij Rijswijks Dagblad een digitaal podium met een enorm groot bereik aangeboden. Hetzelfde geldt voor de gemeente, het politie-nieuws, de politiek, winkelgebieden, bedrijfsterreinen, verenigingen, stichtingen en organisaties. 

Rijswijks Dagblad bestaat overigens alweer ruim zes jaar. Onze kracht, waardoor het grote bereik is ontstaan, komt mede doordat ieder artikel wordt doorgeplaatst op de Facebook- pagina van de krant, op de app komt te staan en via het twitter-kanaal wordt verzonden. Tevens kan iedereen zich abonneren op de gratis E-paper die dagelijks wordt verstuurd.

Onze ambitie is om samenwerkingsverbanden uit te breiden. Een groot voordeel van een samenwerking met Rijswijks Dagblad is dat we allerlei mensen aan elkaar verbinden. Tevens span ik mij persoonlijk in om mijn relaties in allerlei netwerken zichtbaar te maken, journalistieke bedrijfsreportages te maken, te coachen bij de digitale positionering en iedereen met elkaar in contact te brengen.

Als journalist en eindredacteur van Rijswijks Dagblad sta ik dan ook open voor uw suggesties, tips en berichten. Met elkaar kunnen we Rijswijk bij duizenden lezers nog zichtbaarder maken. Doordat het dagblad onderdeel is van uitgeverij Digitaal Dagblad BV, met edities in Den Haag, Leidschendam- Voorburg en Zoetermeer, kunnen desgewenst ook deze duizenden lezers worden bereikt. Voor ondernemend Rijswijk is dit bijzonder interessant.

Kortom, Rijswijks Dagblad gaat in veel opzichten samenwerkingen aan. Zowel lokaal als bovenregionaal. Stuur daarom voor nadere informatie een mail naar [email protected] of bel me even op 0650617122.

Onze redactie is overigens altijd zoek naar gemotiveerde en kwalitatief goede correspondenten die het aandurven om voor duizenden lezers te schrijven en op een groot onafhankelijk digitaal podium actief te zijn waarbij eigen kopy onderscheidend is.  

(Bart Bakker is journalist en eindredacteur van Rijswijks- en Voorburgs Dagblad)