Ga op zaterdag 10 en zondag 11 december naar Winkelcentrum In de Bogaard en geniet. Op zaterdag 10 december heeft men de kans om Signora Amorosa’s tegen het lijf te lopen. De Amorosa’s brengen een oprechte ode aan liefde en geluk.

Zij zijn op zoek naar mensen die al hopeloos verliefd zijn, geliefd zijn, liefde zoeken of gewoon lief zijn en schrijven met aandacht een handgeschreven boodschap aan een geliefde. Of wellicht krijgt men iets lekkers van de kerstman en kerstvrouw. Naast het winkelen valt er genoeg te beleven en geniet de bezoeker natuurlijk ook van heerlijke KerstKlanken.

Op zondag 11 december zijn de optredens zeker de moeite waard. Het gehele centrum zal weer gevuld zijn met prachtige KerstKlanken en verrassend StraatTheater. De kerstklanken zullen deze dag verzorgd worden door de kerstband Elfen AnderZ, door een Gospelkoor en verschillende Sing and Songwriters. Op het plein in de Prinsenpassage is natuurlijk ook nog de gratis workshop, waar men zelf kerstkaarten kan maken.

De bezoekers kunnen genieten van prachtig StraatTheater met onder andere de Winter-Wonder-Slee, de Sneeuwvrouw, Santa in the Sky, Elfs de Noel, Levende kerstboompjes en Jøttnjøl. Tevens is er voor de jongsten ook nog een heel leuk treintje dat de hele dag door het winkelcentrum rijdt. Kortom, een X-mas Shopping Experience die men niet mag missen!