Sport en Evenementen Haaglanden is op zoek naar Hulppieten voor Sinterklaas. Op zaterdag 26 november kunnen kinderen van 2 t/m 8 jaar deelnemen aan Pietengym om zo een Pietendiploma te verdienen en een echte Hulppiet te worden.

Veel Pieten zijn dit jaar met pensioen en dus zijn er nieuwe Hulppieten nodig om te helpen tijdens pakjesavond. Om een echte Hulppiet te worden kunnen kinderen deelnemen aan Pietengym, want als Hulppiet heb je natuurlijk wel een Pietendiploma nodig. Tijdens de Pietengym zijn er verschillende onderdelen, waaronder de Pietendans en het oefenen als Hulppiet op een uitdagend parcours.

Tijdens de Pietengym krijgen de jonge Hulppieten in opleiding een glaasje limonade en nemen de Pieten heerlijke pepernoten met zich mee! Aan het einde van de les reiken de Pieten de welverdiende Pietendiploma’s uit en krijgen de kinderen een vervroegd Sinterklaas cadeautje.

Kom op zaterdag 26 november naar de Pietengym in het Stanislascollege aan de P.C. Boutenslaan 203 in Rijswijk en verdien jouw Pietendiploma!. Aanmelden kan via de website www.se-haaglanden.nl/pietengym