Sta je op het punt een huis te (ver)kopen en wil je graag weten waar je allemaal aan moet denken? Wil je jouw maximale hypotheek berekenen of wil je tips voor het (ver)bouwen van je droomhuis? Bezoek de Rabo Woonweken voor antwoord op al jouw woonvragen.

Van 23 september t/m 7 oktober organiseert de Rabobank tijdens de Woonweken diverse events op het gebied van wonen. Inspirerend en informatief, zoals op zaterdag 23 september de Rabo WOONmarkt met de financieel adviseurs, lokale partners en Michiel de Zeeuw (bekend van RTL Woonmagazine). De Rabobank maakt je wegwijs op de woningmarkt.

Maar ook extra hypotheek inloopspreekuren op verschillende data en locaties. Loop wanneer het jou uitkomt, doordeweeks, in de avond of in het weekend, vrijblijvend en zonder afspraak bij ons binnen. Dan beantwoordt onze adviseur jouw woonvragen, zodat jij weet waar je aan toe bent.

Bekijk het volledige programma en meld je snel aan voor de Rabo WOONmarkt. Naast het volgen van de workshop van Michiel de Zeeuw maak je dan ook kans op één van 6 speeddates met Michiel voor persoonlijk interieuradvies. De winnaars ontvangen hierover vrijdag 22 september bericht.

Rabo WOONmarkt
Zaterdag 23 september van 12:00 tot 16:00 uur. Bezuidenhoutseweg 5, Den Haag

Hypotheek Inloopspreekuur Zaterdag 30 september en 7 oktober van 10:00 tot 14:00 uur.
Weigelia 12, Leidschendam
Generaal Eisenhowerplein 9, Rijswijk

Dagelijks maandag t/m vrijdag, 25 september t/m 6 oktober tot 20:00 uur.
Bezuidenhoutseweg 5, Den Haag
Centrum West 35, Zoetermeer
Generaal Eisenhouwerplein 9, Rijswijk
Lange Kerkdam 2, Wassenaar

U dient zich wel vooraf aan te melden op: http://www.rabo.nl/denhaag/woonweken