Bierbrouwerij De Arn uit Rijswijk kreeg afgelopen zaterdag 9 december de 1e prijs overhandigd uit handen van Ruud Steggerda, voorzitter van Floravontuur. Winterse Arn 2017, een donkerbruin winterbier, werd door een vakjury beoordeeld als “Beste Bier van het Festival”. De jury oordeelde dat “Winterse Arn 2017 een zeer complex bier is, vol van diverse smaakindrukken die wisselend worden waargenomen en onderling perfect in balans zijn”

Uiteraard zijn de mensen achter Bierbrouwerij De Arn enorm blij met dit fraaie resultaat. Bierbrouwerij De Arn is gestart in oktober 2013. Als eerste bier werd het Bokkige Arn uitgebracht, gevolgd door Winterse Arn. Daarna volgden meerdere bieren. Op dit moment bestaat het assortiment van Bierbrouwerij De Arn uit 6 vaste bieren en 4 seizoens- of gelegenheidsbieren. De bieren worden ontwikkeld in Rijswijk, de grote brouwsels worden door de brouwers zelf gebrouwen in de installatie van een andere brouwer.

Enkele bieren, waaronder natuurlijk de prijswinnende Winterse Arn zijn aanstaande vrijdag 15 december te proeven tijdens de Christmas Shopping Night in Oud-Rijswijk.