Een winkel winnen. Dat kan in Winkelcentrum Oud Rijswijk. Startende ondernemers krijgen de kans om een half jaar en vrij van huur de sleutel te winnen van het leegstaande winkelpand Herenstraat 70A in het winkelcentrum Oud Rijswijk.

Tot 31 december 2015 kunnen ondernemers zich inschrijven. Een jury van deskundigen stelt begin januari 2016 een shortlist op. Tijdens het Win je Winkel-weekend op 16 januari 2016 presenteren de geselecteerde ondernemers zich en bepalen bezoekers én jury welke ondernemer een winkel voor een half jaar wint.

Aanmelding:

Geïnteresseerde (startende) ondernemers kunnen zich inschrijven met het aanmeldingsformulier wat te verkrijgen is via de website van winkelcentrum Oud Rijswijk. Deelnemers dienen een ondernemersplan in te dienen waaruit blijkt dat ze na een half jaar een verdienmodel hebben ontwikkeld. Tijdens het halve jaar, dat vrij is van huur. Omdat het de bedoeling is dat zij zich ook blijvend vestigen in winkelcentrum Oud Rijswijk, krijgen zij tijdens de Win je Winkel-periode professionele ondersteuning aangeboden van ervaren ondernemers.