De nieuwe Rijswijkse politieke fractie WIJ vraagt zich af wie de meest actieve ‘oudere’ van Rijswijk in 2017 was. Deze ‘oudere’ wint de award 2017 met cheque van 100 euro?
Nomineer nu jouw favoriete actieve Rijswijkse ‘oudere’. Denk aan jouw ouders, opa, oma, buurvrouw, buurman of die dame of heer die dagelijks actief is in de wijk of op de vereniging. Nomineren kan tot 30 november 2017 op www.wijrijswijk.nl/nomineren

Mensen die actief blijven deelnemen aan de maatschappij, bijvoorbeeld door vrijwilligerswerk te doen, blijven langer gezond. Bovendien vergroot deelname aan de samenleving het sociale netwerk. Een goede gezondheid en een goed sociaal netwerk verkleinen de kans op eenzaamheid.

Meedoen aan de samenleving heeft dus voordelen voor de gezondheid en het algehele welzijn. Daarbij is de kennis en levenservaring van ouderen van onschatbare waarde om door te geven aan de volgende generaties. Maar bovenal is meedoen vooral leuk!

Verkiezing meest actieve ‘oudere’ Rijswijk
De voorbereidingen voor de meest actieve oudere van Rijswijk zijn in volle gang, nomineer jouw favoriete actieve oudere (minimale leeftijd 65 jaar) voor de trofee! Begin 2018 wordt de meest actieve oudere van Rijswijk (2017) verkozen door de Rijswijkse inwoners!

Trofee
Met deze prijs wil de Rijswijkse beweging Wij. laten zien hoe waardevol ouderen zijn voor Rijswijk. Daarnaast geven genomineerden voorbeelden hoe iedereen zijn steentje bijdraagt aan Rijswijk, ongeacht leeftijd.

Stemperiode van 1 december tot en met 31 december 2017
Vanaf 1 december kan gestemd worden op de genomineerden. De datum en locatie van de uitreiking worden bekend gemaakt op de website van WIJ en via omroep Rijswijk/Feelgood.

Stemmen
Tot en met 31 december kun je stemmen op één van de genomineerde ‘ouderen Rijswijk 2017’. Klokslag 12 uur in de avond sluit op 31 december de digitale stembus.