Stichting Specsavers Steunt keert ieder jaar een aanzienlijk bedrag uit aan goede doelen in de omgeving van haar 124 winkels. Ook Specsavers Rijswijk doet hieraan mee.

Voor het zevende jaar op rij bepalen de inwoners van Rijswijk tijdens een stemronde welk goed doel een financieel steuntje in de rug krijgt vanuit hun lokale Specsavers winkel.
Vijf goede doelen meldden zich dit jaar aan om hiervoor in aanmerking te komen. Het is nu aan het publiek om tot en met 12 december een stem uit te brengen op hun favoriete goede doel via www.stichtingspecsaverssteunt.nl.

Stichting Specsavers Steunt keert ieder jaar een aanzienlijk bedrag uit aan goede doelen in de omgeving van haar 124 winkels. Ook Specsavers Rijswijk doet hieraan mee. De retailer wil op deze manier een bijdrage leveren aan de lokale gemeenschap.

De goede doelen waar de inwoners op kunnen stemmen zijn:
1. De Zonnebloem afdeling Nieuw-Rijswijk
2. De Zonnebloem Oud Rijswijk / Voorburg West
3. Happy Bincky BOSZ
4. Parkinsoncafe
5. Stichting Florence Wenst

Stemmen kan tot en met 12 december, 16.00 uur. Op 15 december maakt Specsavers Rijswijk bekend voor welk goed doel de winkel gaat sparen.

Het volledige overzicht van alle aanmeldingen is te vinden op http://stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl/alle-goede-doelen