Van 3 tot en met 30 januari 2018 exposeren leden van de Rijswijkse Fotoclub F70 in de bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein 101 in Rijswijk. Er zijn foto’s met verschillende onderwerpen te zien, zoals natuur, landschap, architectuur, creatief, abstract en straatfotografie.

Opening
Zaterdag 6 januari 2018 (14.00 uur) opent Marloes Borsboom-Turabaz, wethouder jeugd en participatie, duurzaamheid en cultuur van de gemeente Rijswijk, de expositie officieel. Belangstellenden zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. De expositie is tijdens de openingstijden van de bibliotheek gratis te bezoeken. Op de dinsdagmiddagen en zaterdagmiddag 27 januari is de zaal vanaf 13.00 uur niet toegankelijk in verband met filmvoorstellingen.

Fotograferen bij Fotoclub F70
Zowel beginnende als gevorderde fotografen zijn van harte welkom bij Fotoclub F70 en kunnen aan alle activiteiten deelnemen. De leden komen elke dinsdagavond van 20.00 tot ongeveer 22.15 uur in de bibliotheek bij elkaar om hun kennis te verbreden en te verdiepen. Iedereen kan zich in een informele sfeer en in zijn/haar eigen tempo ontwikkelen. De leden helpen elkaar, geven tips en beoordelen elkaars fotowerk op een positieve wijze. Samen fotograferen is leerzaam en leuker!

Gevarieerd programma
Het jaarprogramma bestaat uit verdiepingsavonden, gastsprekers, workshops, bespreekavonden, competities en excursies. Alles is afgestemd op de wensen van de leden.
Meer informatie Bezoek de website van Fotoclub F70 (www.fotoclubf70.nl) voor meer informatie over de Rijswijkse fotoclub. Daar kunt u zich ook aanmelden voor een gratis kennismakingsavond.

Foto: Nico Bulder