Indigo Preventie en de Bibliotheek aan de Vliet bieden in januari en in februari twee gratis workshops aan onder de noemer ‘Werk aan jezelf’. De workshops worden gehouden in de bibliotheek in Rijswijk.

Iedereen heeft weleens een periode waarin het niet zo lekker gaat. Vaak komt u daar zelf wel weer uit. Maar als uw psychische klachten niet verdwijnen of zelfs groter worden, is het belangrijk om uw problemen aan te pakken en hulp te zoeken. Indigo helpt u graag en goed om (meer) grip op uw leven te krijgen.

Vrienden maken
Deze workshop is op maandag 29 januari van 14.00 – 16.00 uur. U gaat aan de slag met wat uw eigen opvattingen, wensen en grenzen zijn over vriendschap. U krijgt tips over wat belangrijk is bij vriendschap en u leert hoe u actief kunt worden.

Omgaan met stress
Donderdag 15 februari is er van 18.30 – 20.20 uur een workshop hoe u beter kunt omgaan met stress. U krijgt inzicht in wat (on)gezonde stress is en wat dit met u kan doen. Verder ontdekt u op welke manier u nu omgaat met stress. Door anders om te gaan met stress, zorgt u voor een betere balans in uw leven.

De workshops worden gegeven door Stefan Sandifort van Indigo Preventie.

Gratis
Deelname aan de workshop is gratis. Wel vooraf aanmelden via www.bibliotheekaandevliet.nl of aan de balie in de bibliotheek. Let op! VOL = VOL.

Indigo
Indigo is een landelijke organisatie. Indigo biedt mensen mentale ondersteuning, direct en dichtbij. Indigo-west is in onze regio een onderdeel van de Parnassia Groep.