Op woensdag  25 april  is er weer een Wereldkeuken bij Welzijn Rijswijk. Vanaf 17.45 uur staan de deuren open aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1 in Rijswijk.  De Wereldkeuken is  een maandelijkse open eettafel  voor 30 personen (elke laatste woensdag van de maand)  waar iedereen welkom is.  Elke maand staat een ander land centraal, dit keer is dat Kameroen. 

Van tevoren wordt er iedere keer  een kookworkshop voor 6 personen georganiseerd met deelnemers uit verschillende doelgroepen. Deze koks gaan daarna als volleerde chefs aan de slag om de open eettafel tot een succes te maken.  Tijdens de Wereldkeuken maakt u niet alleen kennis met de eetgewoonten van het land, u maakt  ook kennis met nieuwe mensen.  Vindt u het leuk nieuwe contacten op te doen om uw netwerk te vergroten dan bent u hier meer dan welkom.

De kosten:  € 5,00.  Voor de Wereldkeuken kunt u zich een week van tevoren aanmelden, via de receptie van Welzijn Rijswijk: telefoon 070 7579200.  Voor 25 april is dat vanaf woensdag 18 april.  Wilt u een keer deelnemen aan de kookworkshop, dan kunt u bellen en vragen naar Lisette Elgershuizen of naar Nicole van der Spek.  De workshop wordt in de week voor de open eettafel gehouden op een maandag- of dinsdagmiddag.  

Kom mee eten en zij beloven u: er gaat een wereld voor u open!