Het weekend staat bij de Sir Winston Club en De Halve Maan weer bol van de activiteiten. De Sir Winston Club is een gezellige partylocatie gesitueerd boven restaurant De Halve Maan. De locatie van De Halve Maan behoeft geen nadere uitleg. Maar voor de zekerheid melden we dat het ligt aan het Generaal Eisenhowerplein in Rijswijk. De Sir Winston Club en De Halve Maan staan garant voor een geslaagd weekend voor jong en oud.

Jerry & Friends
Vrijdagavond is er weer live muziek in ons Grand Café! Dit keer neemt Jerry van Vianen, Ray Benjamin en Wesley van Gorp mee voor een spetterend optreden. De toegang is helemaal gratis!
Vooraf een hapje eten? Reserveren kan via 070-3193090.

Koppel Klaverjassen
A.s. zaterdag gaan wij weer gezellig Koppel Klaverjassen! Meespelen? Schrijf je dan nu nog in via 070-3193090.

Het Sir Winston Leisure Center te Rijswijk (ZH) is een familie- en amusementscentrum, dat een aantal ondernemingen overkoepelt om zo een perfecte combinatie te realiseren voor uw vrijetijdsbesteding. Zoekt u vermaak en ontspanning? Dan bent u in het Sir Winston Leisure Center op het juiste adres!
Sinds 24 april 2006 vindt u de perfecte combinatie voor een dag of avond vermaak in het Sir Winston Leisure Center. Hier kunt u met familie, collega’s en vrienden een gokje wagen in het Sir Winston Casino, een hapje eten in Grand Café de Halve Maan, aan uw lichaam en conditie werken bij Sir Winston Fitness en een heerlijk avondje dansen in de trendy en stijlvolle Sir Winston Club. Graag laten wij u via deze weg alvast kennis maken met het Sir Winston Leisure Center.