Het weekend staat bij de Sir Winston Club en De Halve Maan weer bol van de activiteiten. De Sir Winston Club is een gezellige partylocatie gesitueerd boven restaurant De Halve Maan. De locatie van De Halve Maan behoeft geen nadere uitleg. Maar voor de zekerheid melden we dat het ligt aan het Generaal Eisenhowerplein in Rijswijk. De Sir Winston Club en De Halve Maan staan garant voor een geslaagd weekend voor jong en oud.

Er is weer veel te beleven dit weekend in de Sir Winston Club. Op vrijdag de 10e de 80’s 90’s & 00’s Extra Fout Party met verschillende DJ’s en een dag later is er Indorock & Rock’n’Roll met
Java Guitars & Woody.

80’s 90’s & 00’s Extra Fout Party
10 november 2017 Begin: 21:00
Trek je foute outfit maar uit de kast want op vrijdag 10 november zijn wij weer terug met de 80’s 90’s & 00’s Extra Fout Party! DJ Jeroen zal de lekkerse, foutste hits van toen draaien.
De entree is gratis tot 22:30 uur! Wil je later komen dan zijn de kaarten €5,00 in de voorverkoop en €7,50 aan de deur.

Indorock & Rock ‘n’ Roll
11 november 2017 Begin: 20:00
Zaterdag 11 november Indorock & Rock ‘n’ Roll met de Java Guitars & Woody. Tijdens deze Indorock avond kunt u vanaf 20:00 uur genieten van de heerlijke klassiekers.
Natuurlijk zal ook de Indische catering Toko Tuti aanwezig zijn voor al uw heerlijke hapjes.
De muziekbijdrage is €5,00 aan de deur. Reserveren kan via 06-25534305

Meer info: www.sirwinstonclub.nl

Het Sir Winston Leisure Center te Rijswijk (ZH) is een familie- en amusementscentrum, dat een aantal ondernemingen overkoepelt om zo een perfecte combinatie te realiseren voor uw vrijetijdsbesteding. Zoekt u vermaak en ontspanning? Dan bent u in het Sir Winston Leisure Center op het juiste adres!

Sinds 24 april 2006 vindt u de perfecte combinatie voor een dag of avond vermaak in het Sir Winston Leisure Center. Hier kunt u met familie, collega’s en vrienden een gokje wagen in het Sir Winston Casino, een hapje eten in Grand Café de Halve Maan, aan uw lichaam en conditie werken bij Sir Winston Fitness en een heerlijk avondje dansen in de trendy en stijlvolle Sir Winston Club. Graag laten wij u via deze weg alvast kennis maken met het Sir Winston Leisure Center.