Het weekend staat bij de Sir Winston Club en De Halve Maan weer bol van de activiteiten. De Sir Winston Club is een gezellige partylocatie gesitueerd boven restaurant De Halve Maan. De locatie van De Halve Maan behoeft geen nadere uitleg. Maar voor de zekerheid melden we dat het ligt aan het Generaal Eisenhowerplein in Rijswijk. De Sir Winston Club en De Halve Maan staan garant voor een geslaagd weekend voor jong en oud.

R&B Classics
27 oktober 2017, Begin: 23:00
Op vrijdag 27 oktober zijn wij weer terug met R&B Classics! Natuurlijk ontbreken de de twee pioniers uit de gouden R&B tijd DJ Orlando en DJ Maniee niet! Zij zullen de hele avond garant staan voor de beste tracks Zorg dat je er bij bent want vol = vol! VVK €6,50, aan de deur €10,00.

Ook in De Halve Maan is het gezellig vertoeven waarbij de inwendige mens goed wordt verzorgd.

Op vrijdag 27 oktober zullen Jerry van Vianen, Samentha en Donny Joël weer een spetterend optreden geven. De entree is gratis! Begin: 22.30 uur
Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan snel via [email protected] of 070-3193090.

Het Sir Winston Leisure Center te Rijswijk (ZH) is een familie- en amusementscentrum, dat een aantal ondernemingen overkoepelt om zo een perfecte combinatie te realiseren voor uw vrijetijdsbesteding. Zoekt u vermaak en ontspanning? Dan bent u in het Sir Winston Leisure Center op het juiste adres!

Sinds 24 april 2006 vindt u de perfecte combinatie voor een dag of avond vermaak in het Sir Winston Leisure Center. Hier kunt u met familie, collega’s en vrienden een gokje wagen in het Sir Winston Casino, een hapje eten in Grand Café de Halve Maan, aan uw lichaam en conditie werken bij Sir Winston Fitness en een heerlijk avondje dansen in de trendy en stijlvolle Sir Winston Club. Graag laten wij u via deze weg alvast kennis maken met het Sir Winston Leisure Center.