Van maandag 30 oktober tot en met vrijdag 3 november 2017 organiseerde de Rabobank de Week van de Coöperatie.
Tijdens de Week van de Coöperatie werd de nadruk gelegd op de coöperatieve identiteit van de bank en liet het leden en klanten middels een divers programma ervaren hoe de Rabobank werkt aan relevante verbindingen tussen klant, bank en samenleving.

De week werd op maandagavond 30 oktober gestart met met een evenement in het Zuiderstrand Theater. Een wervelende show gepresenteerd door Sandra Schuurhof met optredens van onder anderen Do en tafelgesprekken met Nicoline Sauerbreij (Olympisch goud), René Pluijm (Pluijms eetbare wereld) en TTV-kok: Sandra Ysbrandy. Verschillende sprekers die een nieuwe kijk gaven op voeding.

In Rijswijk zelf waren er verschillende activiteiten te doen. Er was een speciale app ontwikkeld waarmee een Rondje Rijswijk kon worden geselecteerd voor een wandel-fietsroute in de omgeving van Rijswijk.

Bij sportcentrum La Playa, the Padel Academy in de Cobbenhagenstraat kon er worden ingeschreven voor het spelen van padel, een racketsport dat een grote vlucht kent in Nederland en ondersteund wordt door de Rabobank.

In RijswijkBuiten werd er woensdag een presentatie gegeven over de ontwikkeling van RijswijkBuiten en als afsluiting was er een rondleiding door de wijk.